Curasept luxury whitening toothpaste white lux tub*75ml

Curasept Luxury Whitening Toothpaste White Lux * 75 ML

Lekë 2,010.00
Title:  
Sistem zbardhues superior, që vepron falë sinergjisë së pastës dhe furçës së dhëmbëve.

75 ML

Curasept Luxury Whitening Toothpaste White Lux, pastë dhëmbësh për të rritur, zbardhuese me ngjyrë të zezë me karbon bioaktiv, hidroksiapatit të zëvendësuar me Kitosan, Peroksidone dhe Peroksid karbamidi.                                                                                                      
  • Karboni bioaktiv: Falë strukturës së mikrogrimcave, thith substancat pigmentuese që shkaktojnë zverdhjen e smaltit.
  • Peroksidoni: Peroksidoni është në gjendje të çlirojë oksigjenin në mënyrë të ngadaltë dhe të depërtojë në prizmat e smaltit, duke vepruar në mënyrë efektive dhe afatgjatë në njollat e dhëmbëve.
  • Hidroksiapatiti: Hidroksiapatiti i zëvendësuar, i konjuguar me kitosan, kryen një veprim rimineralizues, i cili ndihmon në forcimin e smaltit.
  • Peroksid karbamidi: Në kombinim me peroksidonin përshpejton veprimin zbardhues dhe ndihmon në ruajtjen e rezultatit me kalimin e kohës.
Të përdoret 2 herë në ditë për 20 ditë rresht, në muaj. Ky cikël rekomandohet të përdoret çdo muaj.