Curasept perio 0.12% colutor fl*200ml

Curasept Perio 0.12% * 200 ML

Lekë 1,160.00
Title:  
Shpëlarës oral, që zvogëlon dhimbjen, mbron në rastet e gingivitit, periodontitit dhe traumave të mukozës dhe ngadalëson depozitimin e pllakës.

200 ML

Curasept Perio 0.12% rekomandohet të përdoret në rast të: 
  • terapive periodontale, 
  • operacioneve plastike periodontale, 
  • terapive kirurgjikale, 
  • pas dezinfektimit të plotë të gojës, 
  • procedurave të rigjenerimit periodontal, 
  • gingivitit, periodontitit dhe në të gjitha rastet në të cilat nevojitet një normalizim më i shpejtë i lezioneve.
  • Shpëlani gojën për të paktën 1 minutë, duke përdorur një lugë gjelle produkt të paholluar (10 ml) pas higjienës orale normale.
  • Këshillohet të shmangni marrjen e ushqimit ose pijeve ose shpëlarjen e gojës për të paktën gjysmë ore pas përdorimit të produktit.

Shiko edhe