Curasept gel dentifricio clorexidina 0.2 + aido ialuronico tub*75 ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2 + Acido Ialuronico * 75 ML

Lekë 1,050.00
Title:  
Pastë dhëmbësh rigjeneruese dhe delikate për mukozën e gojës.

75 ml

Curasept Gel Dentifricio Clorexidina 0.2 + Acido Ialuronico indikohet veçanërisht në të gjitha rastet kur kërkohet një normalizim më i shpejtë i lezioneve, duke garantuar suksesin e procedurave dentare me rezultate më të kënaqshme për pacientin.

  • Acidi Hialuronik formon një shtresë mbrojtëse në mukozën dhe mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar në hidratimin e shtresave sipërfaqësore, duke favorizuar proceset e rigjenerimit të indeve nëpërmjet veprimit mekanik mbrojtës.
  • Rekomandohet për përdorim në rastet e: ekstraktimeve komplekse të dhëmbëve, futjes së implanteve dentare, procedurave të rigjenerimit të kockave dhe kirurgjisë plastike periodontale.
Indikacionet:
  • Pastë dhëmbësh ndihmëse në proceset rigjeneruese të mukozës së gojës. Veprim i shpejtë dhe efektiv kundër pllakës bazuar në Klorheksidin 0.2%. Mban mishrat e dhëmbëve në gjendje të mirë.
  • Pa SLS.

Përdoreni produktin të paktën dy herë në ditë për rreth dy muaj. 


Shiko edhe