Davines NaturalTech Home Fragrance * 50 ML

Davines NaturalTech Home Fragrance * 50 ML

Lekë 2,060.00
Title:  
Aromë e këndshme ambienti.

50 ml

Aromë ambienti nga Naturaltech. 

E përsosur për të krijuar atmosferën e duhur relaksuese në shtëpi ose në zyrë. Një përzierje e këndshme e luleve të Cumin, jamballit dhe një note myshku ambergris për ritualin e duhur për të relaksuar shpirtin.