Davines Pasta & Love After Shave & Moisturizing Cream * 100 ML

Davines Pasta & Love After Shave & Moisturizing Cream * 100 ML

Lekë 3,080.00
Title:  
Krem qetësues për reduktimin e skuqjes pas rruajtjes ose si hidratues i përditshëm.

100 ml

Davines Pasta & Love After Shave & Moisturizing Cream është një krem qetësues për reduktimin e skuqjes pas rruajtjes ose si hidratues i përditshëm. Formuluar me gjalpë Karitè dhe Babassu për hidratim, me ekstrakt qetësues Alkekengi.
Përfitimet:

  • Përdorimi i dyfishtë: hidratues i përditshëm dhe pas rruajtjes;
  • Veprim hidratues, mbrojtës dhe qetësues;
  • Teksturë e lehtë jo e yndyrshme;
  • Me gjalpë Karité dhe Gjalpë Babassu;
  • I pasuruar me Ekstrakt organik të gjetheve të Qershisë;
  • aromë e gjallë agrume;
  • 93.3% me origjinë natyrore.

  • Aplikojeni çdo ditë në fytyrë dhe qafë, ose pas rruajtjes. 
  • Lëreni derisa të përthithet.

Shiko edhe