Daygin Lavanda Vaginale * 5

Daygin Lavanda Vaginale * 5

Lekë 2,750.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Daygin Lavanda Vaginale pastron dhe ruan pH e mukozave në një nivel fiziologjik. 

Gjithashtu përmban substanca hidratuese që mund të ndihmojnë në lehtësimin e shqetësimeve që vijnë nga gjendjet e thata të mukozës apo infeksionet bakterial ose fungale.

I pasur me vaj esencial Melaleuca, Vaj Argani dhe Kamomil, të njohur për vetitë e tyre zbutëse, qetësuese dhe dezinfektuese.
Për një ndjenjë freskie dhe pastërtie çdo ditë.


Udhëzime përdorimi:

  • Tundeni flakonin para përdorimit.
  • Thyhet koka e flakonit me një rrotullim të lehtë.
  • Më pas hiqet kanula nga blisteri dhe vendoset në vrimën përkatëse boshe duke e fiksuar mirë.
  • Bëhet larja duke zbrazur flakonin mbi të cilin ushtrohet një presion i lehtë, në mënyrë që të rrjedhë lëngu dhe flakoni të zbrazet.

Këshillohet 1 flakon në ditë.