DELTHAmannosio * 20

DELTHAmannosio * 20

Lekë 2,700.00
Title:  
Suplement ushqimor i bazuar në D-manoz, Ribodiet® dhe Boronicë, i cili nxit funksionalitetin e traktit urinar.

20 bustina

DELTHAmannosio është një suplement ushqimor i bazuar në D-manoz, Ribodiet® dhe Boronicë.
Rekomandohet për:

  • nxisin funksionalitetin e traktit urinar.
  • përmirëson mbrojtjen natyrale të trupit dhe siguron mirëqenie për traktin urinar.
Principet aktive:

  • D-Manoza është një monosakarid që nuk metabolizohet nga trupi dhe për këtë arsye eliminohet si i tillë kryesisht përmes urinës. Për këtë arsye është një ndihmës në zgjidhjen e asaj gjendje tipike dhe të bezdisshme të njohur si cistiti. Cistiti është një inflamacion i fshikëzës që i atribuohet, në një përqindje të lartë të rasteve, baktereve anaerobe fakultative që rrjedhin nga flora bakteriale e zorrëve si p.sh. Escherichia Coli. Ky bakter ka, në sipërfaqen e tij, struktura tentakulare të quajtura fimbria ose pili që mund të ngjiten në qelizat epiteliale të mukozës së fshikëzës. D-manoza ndërhyn në këtë mekanizëm ngjitës mikrobik, duke favorizuar eliminimin urinar të mikroorganizmave.
  • Nukleotidet e pastruara Ribodiet®, unike në treg, njihen nga literatura ndërkombëtare për dobinë e tyre në forcimin dhe mbështetjen e sistemit imunitar. Për më tepër, aktiviteti i Ribodiet® në ribalancimin e mikroflorës së zorrëve, e cila njihet si një shkaktar i mundshëm i cistitit është i dokumentuar mirë.
  • Boronica e kuqe është një përbërës botanik që përdoret tradicionalisht në trajtimin e infeksioneve urinare falë mekanizmit të veprimit që lidhet me praninë e proantocianidinave, substanca të afta për të penguar ngjitjen mikrobike në mukozën e fshikëzës. Duke parandaluar që kjo të zërë rrënjë, në sinergji me D-manozën, implantimi bakterial pengohet.

DELTHAmannosio është formuluar në bustina të përshtatshme me një shije të këndshme për t'u marrë 1 bustinë në ditë duke e tretur në një gotë me ujë.

Shiko edhe