Denk Arthro Active * 14

Denk Arthro Active * 14

Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili favorizon mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

14 bustina

Denk Arthro Active është suplement ushqimor me Acid Hialuronik, Kolagjen, Ekstrakt Trendafili, Vitaminë K dhe C

Ndihmon të keni kocka të forta, artikulacione të lëvizshme, muskuj që funksionojnë normalisht, pra një sistem muskulo-skeletik i shëndetshëm. Aktiviteti i shtuar fizik, mbipesha dhe mosha janë faktorë që nxisin shfaqjen e problemeve me kockat dhe artikulacionet. Për njerëzit që duan të ruajnë stilin e jetës së tyre aktive sa më gjatë të jetë e mundur. S

uplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

  • Rekomandohet të konsumohet 1 bustinë në ditë. 
  • Përmbajtja e bustinës tretet në një gotë me 200 ml ujë. 
  • Mos tejkaloni dozën ditore të lejuar.

Shiko edhe