Denk Brain Active * 30

Denk Brain Active * 30

Lekë 3,470.00
Title:  
Suplement ushqimor, ushqyes i sistemit nervor.

30 tableta

Denk Brain Active është suplementi perfekt për ushqimin e nervave dhe për funksionimin normal të trurit.

Ai kombinon përbërës të rëndësishëm për funksionimin normal të trurit dhe është ushqimi i përsosur për nervat për të mbështetur performancën mendore.

  • Acidet yndyrore Omega-3 DHA dhe EPA luajnë një rol të rëndësishëm si blloqe ndërtuese të trurit të njeriut;
  • Acidi Pantotenik, kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit. 
  • Komponimet bimore si Ginkgo dhe Balsami i Limonit kanë një efekt pozitiv në fuknsionet konjitive.

Konsumoni 1 tabletë dhe 1 kapsulë në ditë gjatë vaktit kryesor duke e shoqëruar me shumë lëngje.

Shiko edhe