Denk Calcium Active * 20

Denk Calcium Active * 20

Lekë 909.00
Title:  
Suplement ushqimor, me Kalçium.

20 tableta eferveshente

Denk Calcium Active është një suplement ushqimor me një përbërje 500 mg Kalçium.

  • Kalçiumi është një mineral thelbësor që është i përfshirë në shumë procese në trup. 
  • Rreth 99% e kalçiumit në trup gjendet në kocka dhe dhëmbë. 
  • Si një element ndërtimi i kockave, kalçiumi është veçanërisht i rëndësishëm në fazën e rritjes, për gratë shtatzëna dhe nënat që ushqehen me gji, si dhe për njerëzit e moshuar. 
  • Në rast të një diete të kufizuar ose vegane ose intolerancës ndaj laktozës, vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet marrjes së mjaftueshme të kalçiumit. 
  • Një tabletë eferveshente Denk me Kalcium aktiv ,në ditë me aromë freskuese portokalli, ndihmon në plotësimin e kërkesës së rekomanduar për kalçium.

Këshillohet marrja e 1 tablete eferveshente në ditë, duke e tretur në 1 gotë ujë.

Shiko edhe