Denk Magnes Direct *30

Denk Magnes Direct *30

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë magnezi që ndihmon në funksionimin normal të muskujve, kockave dhe nervave.

30 bustina 400 mg

Magnezi është një lëndë ushqyese jetike që përfshihet në shumë procese të ndryshme metabolike.

Minerali mbështet funksionimin normal të:

  • Muskujve.
  • Kockave.
  • Nervave.
  • Ndihmon në zvogëlimin e lodhjes dhe këputjes.
Meqenëse trupi nuk mund të prodhojë vetë magnez, një furnizim i mjaftueshëm përmes ushqimit është shumë i rëndësishëm. 
Kërkesa ditore e magnezit mund të mbulohet lehtësisht me një bustinë.


1 paketë pluhur në ditë.

Shiko edhe