Denk Magnez Active 300 MG  * 30

Denk Magnez Active 300 MG * 30

Lekë 1,345.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë magnezi që  ndihmon në mirëqenien e muskujve,kockave dhe nervave.

30 bustina 300 mg

Magneziumi është një mineral thelbësor dhe është i përfshirë në shumë procese metabolike për të mbajtur nivelet energjitike në organizëm. 

Nevoja për magnezium rritet veçanërisht me rritjen e aktivitetit fizik: aktiviteti i muskujve rrit konsumimin si dhe trupi humb magneziumin me djersitje.

Në mënyrë që të parandaloni defiçencën, ju duhet të kujdeseni të merrni sasinë e duhur dhe më të shpejtë të magneziumit. 

Magnes direct  mund të konsumohet shumë lehtë dhe plotëson sasinë e nevojshme të magneziumit:

  • Me 400 mg magnezium.
  • Për muskuj, kocka, zemër dhe nerva.
  • Bustina direkt e tratshme në gojë – pa ujë

Një herë në ditë, vendosni një bustinë në gjuhë dhe lejoni që të shkrihet në gojë.

Shiko edhe