Denk Vitaactive B12 * 30

Denk Vitaactive B12 * 30

Lekë 895.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminën B12.

30 tabelta

Denk Vitaactive B12, kombinimi i tre lëndëve ushqyese, i përbërë nga Vitamina B12 me dozë të lartë dhe blloqet ndërtuese të proteinave L-Glutamine dhe L-Serinë mbështet mirëqenien e përgjithshme dhe aftësinë rigjeneruese të trupit – në mënyrë që të jetë në formë dhe plot energji për të përballuar ditën në vazhdim.

  • Vitamina B12 luan një rol të rëndësishëm në këtë. Lënda ushqyese është e përfshirë në procese të ndryshme metabolike të sistemit nervor, hematopoiesis dhe ndarjes së qelizave. Prandaj, një mangësi mund të çojë në lodhje, rraskapitje dhe mungesë përqendrimi.
  • Blloqet ndërtuese të proteinave L-Glutamina dhe L-Serina janë gjithashtu të rëndësishme për proceset në sistemin nervor qendror dhe për funksionimin normal të trurit.

Konsumoni 1 kapsulë në ditë, gjatë vaktit kryesor dhe duke e shoqëruar me shumë lëngje.

Shiko edhe