Dermedic Hydrain 3 Hialuro Moisturising Physiotoner * 200 ML

Dermedic Hydrain 3 Hialuro Moisturising Physiotoner * 200 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Solucion tonik me veprim hidratues.

200 ml

Dermedic Hydrain 3 Hialuro Moisturising Physiotoner përgatit lëkurën për përthithjen më të mirë të substancave aktive, që pasojnë aplikimin e tonikut.

Ky produkt:

 • Ruan nivelin e duhur të hidratimit të lëkurës;
 • Rifreskon lëkurën;
 • Kujdeset për shtresën mbrojtëse hidro-lipidike të epidermës;
 • Nuk lë shtresë yndyrore në lëkurë;
 • Lloji i lëkurës: Normale, E Thatë, E Ndjeshme;
 • I testuar dermatologjikisht;
 • I testuar klinikisht;
Përbërësit:
 1. Acidi Hialuronik;
 2. Ujë Termal;
 3. Glicerinë;
 4. Betainë.

Aplikoni tonikun në një tampon pambuku dhe fshijeni butësisht lëkurën e fytyrës, qafës dhe dekoltesë.
Përdoreni çdo mëngjes dhe mbrëmje.

Shiko edhe