Dermedic Normacne Regulating Antibacterial Tonic * 200 ML

Dermedic Normacne Regulating Antibacterial Tonic * 200 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Solucion tonik për lëkurë të yndyrshme, akneike.

200 ml

Dermedic Normacne Regulating Antibacterial Tonic është një solucion tonik rregullues, antibakterial.

Përbërësit aktivë: 

  • Acid Salicilik;
  • Ujë Mështekne;
  • Glicerinë.

Vetitë:

  1. Qetëson inflamacionet e lokalizuara të lëkurës;
  2. Rivendos balancën hidro-lipidike të lëkurës;
  3. Ndalon prodhimin e tepërt të sebumit;
  4. Redukton keratinizimin e tepërt të lëkurës;
  5. Nuk e bën lëkurën të thatë;
  6. Hipoalergjik.

Përdoreni në mëngjes dhe në mbrëmje. Aplikoni tonikun me një tampon pambuku në fytyrë të pastër.

Shiko edhe