Dermedic Sunbrella Baby Milk SPF 50 * 100 ML

Dermedic Sunbrella Baby Milk SPF 50 * 100 ML

Lekë 2,591.00
Title:  
Qumësht me faktor mbrojtës të lartë ndaj diellit, për lëkurën sensitive të fëmijëve dhe bebeve.

100 ml

Dermedic Sunbrella Baby Milk SPF 50 krijon një film mbrojtës në lëkurën e fëmijës, duke parandaluar penetrimin e rrezeve UV. 

  • Ky produkt përmban filtra mineralë, të cilët janë të tolerueshëm nga lëkura delikate e fëmijëve dhe bebeve.
  • Në përbërje të tij, gjendet një prekursor i Vitaminës D, i cili në kontakt me rrezatimet UV konvertohet në Vitaminë D3.
  • Vaji i Ullirit, Glicerina dhe Uji Termal reduktojnë skuqjet, qetësojnë djegiet e lëkurës dhe ndihmojnë në rigjenerimin e saj.
  • Vitamina E ka veti antioksidante dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Tekstura e tij delikate depërton në lëkurë, duke ndihmuar në ushqimin dhe hidratimin e saj.

  • Hipoalergjik.
  • Fotostabël.
  • Kundër ujit.

I përshtatshëm për përdorim tek fëmijët dhe bebet mbi 6 muaj.


Aplikojeni në lëkurën e fëmijës të paktën 15 minuta para ekspozimit në diell.

Përsëriteni aplikimin disa herë gjatë ditës, sidomos pas kontaktit me ujin.

Shiko edhe