Dermedic Sunbrella Sun Protection Spray SPF 50 * 150 ML

Dermedic Sunbrella Sun Protection Spray SPF 50 * 150 ML

Lekë 3,456.00
Title:  
Qumësht, në formë spraj, me faktor të lartë mbrojtje ndaj diellit.

150 ml

Dermedic Sunbrella Sun Protection Spray SPF 50,  per të gjitha llojet e lëkurës, edhe për atë më të ndjeshme, siguron mbrojtje shumë të lartë, efektive dhe afatgjatë ndaj rrezatimit UVA, UVB, VL dhe IR.

  • Parandalon dermatozat e diellit, djegiet e lëkurës. Mbron ADN-në e qelizave të lëkurës.
  • Ruan nivelin e duhur të hidratimit të lëkurës. 
  • Ka një efekt antioksidant, parandalon procesin e plakjes së lëkurës.
  • Qetëson acarimet e shkaktuara nga ekspozimi i tepërt në diell. 

I papërshkueshëm nga uji dhe Fotostabël.

Hipoalergjik.   

Këshillohet aplikimi në lëkurë, të paktën 15 minuta para ekspozimit në diell.

Rekomandohet përsëritja e aplikimit gjatë ditës, për një mbrojtje më efektive. 

Shiko edhe