Dermoxen Florexil Lavanda Vaginale * 5

Dermoxen Florexil Lavanda Vaginale * 5

Lekë 2,500.00
Title:  
Dush vaginal.

5 flakone

Dermoxen Florexil Lavanda Vaginale është një pajisje mjekësore e krijuar posaçërisht për higjienën dhe mbrojtjen e lëkurës dhe mukozës vaginale.

Falë pranisë së kombinuar të përbërësve aktivë dhe ekstrakteve natyrale, ai respekton florën fiziologjike bakteriale vaginale. Ndihmon në rivendosjen e kushteve të favorshme të pH-së dhe ka një veprim antibakterial dhe qetësues, duke lehtësuar djegiet, skuqjen, kruajtjen dhe erën e keqe.

Përbërësit aktivë:

 • Ekstrakti i Thymus vulgaris: me veprim antibakterial dhe antimykotik.
 • Ekstrakti i Echinacea angustifolia: me veprim antibakterial, stimulon mbrojtjen natyrale.
 • Vaj esencial i Karafilit: me veti antimykotike.
 • Acidi Laktik inhibon inflamacionin dhe normalizon vlerën e ph.
Rekomandohet të përdoret:
 1. Pas ciklit menstrual, për të larguar mbetjet hemorragjike.
 2. Për higjienën intime pas marrëdhënieve seksuale.
 3. Në rast të sekrecioneve të tepërta vaginale.
 4. Kur frekuentoni vende të rrezikuara nga infeksionet (pishina, palestra, sauna).
 5. Kur mjeku e rekomandon.

Udhëzime përdorimi:

Thyejeni vulën e sigurisë duke përkulur kapakun, duke mbajtur shishen nga unaza.
Tërhiqeni grykën derisa të dëgjoni tingullin e pozicionimit.
Uluni në bidet, ose ngrihuni në njësinë e dushit dhe bëni larjen duke futur grykën në vaginë dhe duke e shtrydhur butësisht shishen.

Secili flakon përdoret vetëm 1 herë.

Paralajmërime:

 • Mos e përdorni në rast të plagëve vaginale.
 • Mos e përzieni me produkte të tjera, edhe nëse ato kanë të njëjtin përdorim të synuar.
 • Mos e përdorni në rast intolerance ndaj ndonjërit prej përbërësve.
 • Shmangni përdorimin e tepërt dhe jo të duhur.
Vetëm për përdorim të jashtë.