Dermoxen Hydra Vaginal Ovuli * 7

Dermoxen Hydra Vaginal Ovuli * 7

Lekë 1,500.00
Title:  
Ovula vaginale qetësuese dhe zbutëse të irritimeve.

7 ovula

Dermoxen Hydra Vaginal Ovuli me veprim hidratues, mbrojtës dhe qetësues, lehtëson irritimin, kruajtjen, djegien të shkaktuara nga sekrecioni vaginal i dobët ose i munguar.

Falë përbërësve aktivë si Acidi Hialuronik, Vitamina A & E si edhe Ekstrakti i Aloe Verës, rekomandohen për:

  • Trajtimin e thatësisë vaginale në menopauzë, në periudhën pas lindjes, gjatë kimioterapisë ose terapisë me rrezatim jonizues
  • Në rast të thatësisë vaginale për shkak të diabetit dhe stresit.

Udhëzime përdorimi:

Lani duart me kujdes dhe aplikoni një ovul në mbrëmje para gjumit.

Trajtim intensiv: 1 ovul në ditë për 7 ditë.
Trajtimi i mirëmbajtjes: 1 ovul çdo 3 ditë ose sipas këshillës së mjekut tuaj.

Shiko edhe