DermoXEN Proneem Detergente Intimo * 200 ML

DermoXEN Proneem Detergente Intimo * 200 ML

Lekë 1,270.00
Title:  
Detergjent intim.

200 ml

DermoXEN Proneem Detergente Intimo është detergjent intim për higjenën e përditshme intime, veçanërisht i përshtatshëm gjatë ciklit menstrual, shtatzënies dhe pas lindjes.
Formula e tij me përbërës antibakterial ndihmon në parandalimin dhe kundërveprimin e përhapjes së baktereve. 

Përmban:

  • Tribulus Terrestris: një bimë e njohur që nga kohërat e lashta për efektet e dobishme në shëndetin e njeriut. Është një aktiv antibakterial natyral, i cili kundërshton përhapjen e baktereve, në mënyrë natyrale dhe të sigurt.
  • Vaj Neem: me veti hidratuese dhe zbutëse.
  • Ekstrakti i Propolisit: me veti antimikrobike, qetësuese dhe hidratuese.

Aplikoni një sasi të vogël produkti në lëkurë të lagur (shtypni dy herë në dispenser) dhe masazhojeni butësisht. 

Shpëlajeni me ujë të pastër dhe thajeni tërësisht.

PËRDORIMI I JASHTËM

Shiko edhe