Destrolac Soluzione * 150 ML

Destrolac Soluzione * 150 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Një shtesë ushqimore, që përdoret në trajtimin e kapsllëkut.

150 ml

Destrolac Soluzione është një shtesë ushqimore, që përdoret në trajtimin e kapsllëkut. Ndihmon në plotësimin e nevojave të trupit për lëndë ushqyese si:

  • Maltodekstrina - e cila mbështet sistemin gastrointestinal dhe ndihmon në zbutjen e feçeve,
  • Vitamina B7 - ka funksione të rëndësishme në sistemin e tretjes, lehtëson kapsllëkun,
  • Laktuloza - ka efekt laksativ ndihmon në thithjen e ujit në zorrë dhe rrit peristaltikën.

Udhëzime për përdorim:

  • Nëse mjeku nuk ju thotë ndryshe, rekomandohet që të merrni 10-20 ml shurup Destrolac çdo ditë. 
  • Përdorni njësinë matëse të vendosur në kuti.

Shiko edhe