Deviral * 30

Deviral * 30

Lekë 1,820.00
Title:  
Suplement ushqimor që rritë imunitetin dhe mbron organizmin nga virozat stinore dhe gripi.

30 kapsula

 Deviral është një produkt i kombinuar i përbërë nga 5 substanca aktive në përbërjen e tij, duke vepruar në mënyrë sinergjike të cilat mbështesin aktivizimin e sistemit imunitar dhe luftën kundër viruseve më të zakonshëm të ftohjeve dhe gripit.

  • Mbron qelizat nga stresi oksidativ.
  • Redukton ndjenjën e lodhjes.

Përbërësi aktiv andrografolid ka një spektër të gjerë veprimi, veçanërisht i përshtatshëm për gripin dhe infeksionet akute virale (OVI), me një efekt të fortë imunostimulues dhe imunomodulues. Rrit numrin e qelizave imune dhe mbështet aktivitetin e tyre. Mbështet funksionin e mëlçisë dhe është një antioksidant i fuqishëm.

Ekstrakt i barbarozës afrikane dhe ekstrakt i rrënjës së jamballit

  • Ato ndihmojnë në lehtësimin e gjendjes së traktit të sipërm respirator në infeksionet akute virale dhe gripin. Ndikojnë në funksionin e sistemit imunitar dhe rrisin mbrojtjen natyrore të trupit kundër agjentëve virale ose bakteriale.

Vitamina C

  • Një antioksidant i fuqishëm që mbron qelizat e trupit nga stresi oksidativ dhe mbështet funksionin e sistemit imunitar. Mbështet trupin gjatë ushtrimeve intensive, sëmundjeve, stresit. Rrit thithjen e hekurit dhe zvogëlon ndjenjën e lodhjes.

Zinku

  • Mineral jashtëzakonisht i rëndësishëm i nevojshëm për funksionimin e duhur të një numri funksionesh në trupin e njeriut. Forcon sistemin imunitar dhe rrit aktivitetin e qelizave të bardha të gjakut. Mbështet metabolizmin e mikro- dhe makroelementëve.Fëmijët nga 5 deri në 12 vjeç duhet të marin 2 herë në ditë 1 kapsulë në mëngjes dhe në mbrëmje.
Fëmijë mbi 12 vjeç dhe të rriturit duhet të marin 2 herë në dite 2 kapsula në mëngjes dhe në mbrëmje.

Shiko edhe