Diapor * 30

Diapor * 30

Lekë 2,280.00
Title:  
Një suplement ushqimor me përmbajtje Kalciumi dhe Vitaminë D3.

30 bustina

DIAPOR është një suplement ushqimor me përmbajtje Kalciumi dhe Vitamine D3

  • Vitamina D luan një rol të rëndësishëm në zhvillimin e shëndetshëm të kockave dhe dhëmvve si dhe në forcimin e imunitetit. Gjithashtu ndihmon trupin të përthithë Kalciumin dhe Fosforin në gjak. 
  • Kalciumi është një mineral i domosdoshëm për ruajtjen e baraspeshës elektrolitike dhe për funksionimin normal të nervave, qelizave, muskujve dhe kockave. Pamjaftueshmëria e kalciumit shoqërohet me çrregullime neuromuskulore dhe çmineralizimin e kockave. 

Rekomandohet të merret nga ato indivië të cilët kanë nivele të ulëta të këtyre elementëve, osteoporozë si dhe gjatë mënopauzës.

Udhëzime për përdorim:

  • Rekomandohet të merret 1 bustinë në ditë e tretur në ujë.

Shiko edhe