Dologel Gingival Gel * 25 ML

Dologel Gingival Gel * 25 ML

Lekë 680.00
Title:  
Xhel qetësues i gingivave.

25 ml

Dologel Gingival Gel është xhel për masazh gingival.

Përdoret në rastet e acarimit dhe lezioneve të gojës dhe në periudhën e daljes së dhëmbëve të parë tek bebet.

Në përbërjen e tij ka:

Propolis, Ekstrakt Valeriana dhe Ekstrakte Kamomili me veprim qetësues për mishrat e dhëmbëve gjatë daljes së dhëmbëve të parë.
Masazhohen mishrat e dhëmbëve me një pikë xhel.

Mund ta riaplikoni sa herë që është e nevojshme.