Doppel Herz System Kollagen Beauty * 30

Doppel Herz System Kollagen Beauty * 30

Lekë 10,020.00
Title:  
Suplement ushqimor në formë të lëngshme me bazë kolagjeni.

30 flakone

Doppel Herz System Kollagen Beauty përmban Peptide Kolagjeni si dhe vitamina dhe elementë gjurmë të zgjedhur dhe ka shije të këndshme frutash.

Indi lidhor nën shtresën e sipërme të lëkurës tek të rinjtë përbëhet nga 80 për qind kolagjen. Por në moshën 25 vjeçare, prodhimi i vetë trupit bie.
Përveç kësaj, faktorët e jashtëm si rrezatimi UV nga dielli dhe zakonet e këqija të jetesës (nikotina, alkooli, ushqimi i shpejtë) përshpejtojnë rënien e kolagjenit. Pasojat e prishjes së kolagjenit janë tashmë të dukshme që në moshën 30-vjeçare: Elasticiteti i lëkurës zvogëlohet ngadalë dhe shfaqen rrudhat e para.

Në të gjenden:

 • Vitamina A, Zinku dhe Biotina ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të lëkurës.
 • Bakri kontribuon në ruajtjen e indit lidhor normal dhe pigmentimin normal të lëkurës.
 • Mangani mbështet formimin normal të indit lidhës.
 • Vitamina B2, Vitamina E dhe Zinku mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
 • Niacina luan një rol në metabolizmin e energjisë.
 • Ekstrakt Acai me veti të theksuara anti-rrudhë, nidhmon në parandalimin e plakjes së parakohshme.


 • Konsumoni përmbajtjen e një flakoni një herë në ditë. 
 • Tundeni para konsumimit.
 • Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 12 vjeç.
 • Mbajeni larg fëmijëve.
 • Doza e rekomanduar ditore nuk duhet të tejkalohet.

Shiko edhe