DoppelHerz Omega 3 Sea Fish Oil 800 * 120

DoppelHerz Omega 3 Sea Fish Oil 800 * 120

Lekë 1,650.00
Title:  
Suplement ushqimore me vaji peshku që kontribuojn në funksionimin normal të zemrës.

120 kapsula

Kapsulat aktive të vajit të peshkut të detit Omega-3 800 mg nga Doppelherz përmbajnë vaj peshku deti, i cili përbëhet nga 30% të acideve yndyrore omega-3 EPA dhe DHA, të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.
  • Cilësi e lartë - e kontrolluar në mënyrë rigoroze për substancat e dëmshme.
  • EPA dhe DHA si një kontribut në funksionimin normal të zemrës.
  • Vitamina E ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
  • Shtesë ushqimore.

1 kapsulë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe