Dr. Taffi Sapone Al Jojoba * 100 G

Dr. Taffi Sapone Al Jojoba * 100 G

Lekë 500.00
Title:  
Sapun me vaj Jojoba.

100 g

Dr. Taffi Sapone Al Jojoba është një sapun natyral dhe organik ideal për lëkurë të dehidratuar dhe të thatë.

Me pastë vegjetale me bazë Kokosi. Me vaj Jojoba organike.

Këshillohet aplikimi në lëkurë të njomë duke e masazhuar butësisht.

Shpëlahet me ujë të ngrohtë.


Shiko edhe