Dr. Taffi Sapone Marsiglia * 100 G

Dr. Taffi Sapone Marsiglia * 100 G

Lekë 500.00
Title:  
Sapun delikat i Marsejës.

100 g

Dr. Taffi Sapone Marsiglia është sapuni tradicional i Marsejës. 

Përbëhet nga vajra të ndryshëm bimorë.

Pastron në mënyrë delikate lëkurën pa e acaruar atë.

I përshtatshëm për lëkurë normale, mikse dhe të ndjeshme.

Këshillohet aplikimi në lëkurë të njomë duke e masazhuar butësisht.

Shpëlahet me ujë të ngrohtë.


Shiko edhe