Dr. Taffi Sapone Naturale Al Latte * 100 G

Dr. Taffi Sapone Naturale Al Latte * 100 G

Lekë 500.00
Title:  
Sapun delikat me përbërje qumështi.

100 g

Dr. Taffi Sapone Naturale Al Latte është një sapun natyral me pëbërje Qumështi.

Pastron në mënyrë efektive, por pa e irrituar lëkurën.

I përshtatshëm për lëkurë normale, të thatë dhe të ndjeshme.

Këshillohet aplikimi në lëkurë të njomë duke e masazhuar butësisht.

Shpëlahet me ujë të ngrohtë.


Shiko edhe