Drasanvi Aceite De Oangra * 110

Drasanvi Aceite De Oangra * 110

Lekë 1,500.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili stabilizon nivelet e kolesterolit në gjak.

110 kapsula

Drasanvi Aceite De Oangra siguron Vajin e Aguliçes, i cili përftohet me presim të ftohtë. Falë kësaj metode, ajo ruan vetitë e saj natyrore. Kështu, ky vaj është shumë i pasur me acide yndyrore esenciale, veçanërisht në Acid Linoleik dhe Acid Gama-Linolenik.

EFSA (Agjencia Evropiane e Sigurisë Ushqimore) miraton konsumin e të dy acideve yndyrore pasi ato kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit.

Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave kundër dëmtimit oksidativ.

Konsumoni 3 perla në ditë, të shpërndara në vaktet kryesore.

Shiko edhe