Ducray Dexyane Med 30 ML

Ducray Dexyane Med 30 ML

Lekë 1,900.00
Title:  
Kremi trajton zhdukjen e lezioneve atopike.

30 ml

Ducray Dexyane Med trajton lezionet e ekzemës, qetëson, riparon lëkurën.

  • Trajton lezionet atopike, kontaktuese dhe kronike të ekzemës dhe kufizon rishfaqjen e tyre.

Të aplikohet lokalisht në zonat problematike.

Shiko edhe