Echigin Gel Vaginal * 30 GR

Echigin Gel Vaginal * 30 GR

Lekë 1,550.00
Title:  
Gel vaginal, që përdoret per vaginitin cervikal akut ose të përsëritur, etropions, dismikrobizmin vaginal dhe vaginozat.

30 gr

Echigin Gel Vaginal përdoret për vaginitin cervikal akut ose të përsëritur, etropions, dismikrobizmin vaginal dhe vaginozat.

  • Ka efekt acidifikues duke balancuar ph dhe floren mikrobiale normale.


  • Doza e rekomanduar është 1 aplikim në mbremje ( 5 gr) për 6 netë në rastet e infeksioneve vaginale dhe 12 netë rradhazi në vaginite akute dhe infeksionet kronike të cerviksit.