Elgydium Gel Dentifrice Au Fluorinol * 75ML

Elgydium Gel Dentifrice Au Fluorinol * 75ML

Lekë 750.00
Title:  
Pastë dhëmbësh e pasur me fluor.

75 ml

  • Pastë dhëmbësh që siguron një dozë fluori të përshtatur për mbrojtjen efektive të dhëmbëve të ndjeshëm (1250 ppm të joneve të fluorit). 
  • Ndihmon në uljen e mbindjeshmërisë së dhëmbëve kur hani ushqime të nxehta ose të ftohta, acidike ose të ëmbla.
  • Fluoridi i nikometanolit (Fluorinol) ndihmon në rimineralizimin e smaltit të dhëmbëve dhe mbrojtjen e tij. Lejon fiksimin në smaltin pesë herë më shumë fluor, që nga minuta e parë e kontaktit, krahasuar me një fluor mineral konvencional. FluorI kontribuon në remineralizimin e smaltit dhe rezistencën ndaj sulmeve të acideve që shkaktojnë zgavra.

Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta. Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.

Shiko edhe