Elgydium Soothing Toothpaste Irritated Gums * 75ML

Elgydium Soothing Toothpaste Irritated Gums * 75ML

Lekë 750.00
Title:  
Pastë dhëmbësh për gingiva delikate.

75 ml

 Pastë dhëmbësh për mishrat e irrituara me efekt qetësues. Ndihmon në një pastrim të lehtë dhe shëndet më të mirë të mishrave të dhëmbëve dhe dhëmbëve. Acidi glicirretinik që përmban është i njohur për vetitë e tij qetësuese.

  • Pastë dhëmbësh për mishrat e dhëmbëve të ndjeshëm.
  • Qetëson.
  • Pastrim efektiv i dhëmbëve.

Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta.Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.