Elgydium Toothpaste Anti-Plaque * 75 ML

Elgydium Toothpaste Anti-Plaque * 75 ML

Lekë 750.00
Title:  
Pastë dhëmbësh që ndihmon në hëqjen e njollave sipërfaqësore të dhëmbëve.

75 ml

  • Pasta e dhëmbëve ndihmon për të hequr njollën sipërfaqësore të dhëmbëve (të shkaktuar në veçanti nga ushqimi dhe pija ose pirja e duhanit) ndërsa kujdeseni për dhëmbët. 
  • Ka shije mente dhe zgjat bardhësinë pas heqjes së gurëzave ose zbardhjes profesionale.

  • Për përdorim më efikas, mos e lagni pastën e dhëmbëve me ujë paraprakisht. 
  • Për higjienën e duhur orale është thelbësore të lani dhëmbët me furçë dhëmbësh dhe pastë dhëmbësh pas çdo vakti për një kohë të paktën 2-3 minuta.
  • Lani të gjithë dhëmbët tërësisht, si para ashtu edhe prapa.

Shiko edhe