Ellova * 30

Ellova * 30

Lekë 3,054.00
Title:  
Suplement ushqimor që trajton çrregullimet hormonale dhe metabolike.

30 bustina

Ellova është një suplement ushqimor me bazë Myo-Inostol dhe Acid Folik.

Myo-Inositoli është një substancë e prodhuar nga organizmi i njeriut dhe i pranishëm në disa ushqime. Roli i tij fiziologjik është të monitorojë reagimin e trupit ndaj hormoneve të ndryshëm si insulina dhe FSH (hormoni stimulues i folikulit). Marrja e vazhdueshme në organizëm e Myo-Inositol mund të jetë e dobishme në normalizimin e aktivitetit metabolik dhe hormonal të femrave që vuajnë nga PCOS (sindroma polycistike ovariane).

Acidi folik, i cili bën pjesë në grupin e vitaminave B të tretshme në ujë kontribuon në metabolizmin e aminoacideve dhe në proçesin e ndarjes qelizore. 

Kombinimi i të dy përbërësve ndikon në normalizimin e ciklit menstrual, rregullon funksionin ovarian duke stimuluar ovulacionin. 

  • Për të siguruar një furnizim të vazhdueshëm të Inositol-it, rekomandohet që të merrni 2 bustina me një interval prej 12 orësh.
  • Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.
  • Për një rezultat më të mirë rekomandohet përdorimi për të paktën 3 muaj.Shiko edhe