Emoform Actifluor Pasta * 75 ML

Emoform Actifluor Pasta * 75 ML

Lekë 560.00
Title:  
Pastë dhëmbësh, ndihmë në rimineralizmin e smaltit.

75 ml

Kariesi është një proces shkatërrues që prek indet e forta të dhëmbit. Shkaktohet nga pllaka bakteriale, e cila i shndërron sheqernat e pranishme në zgavrën e gojës në acide, të cilat kanë aftësinë të sulmojnë smaltin e dhëmbëve, duke filluar kështu procesin e kariesit. Produktet që përmbajnë fluor kontribuojnë në remineralizimin e smaltit duke e bërë atë më rezistent ndaj sulmit të kariesit. 

Pasta e dhëmbëve Actifluor nga Emoform ndihmon në mbrojtjen e dhëmbëve nga prishja dhe rimineralizimin e smaltit. 

  • Formula e tij përmban fluorin në një kombinim optimal të fluorit kanoz dhe Fluorit të Natriumit, i cili ndihmon në mbrojtjen e strukturave dentare nga agresioni i pllakës bakteriale, duke penguar prodhimin e acidit laktik, përgjegjës kryesor për demineralizimin e smaltit. Për më tepër, Actifluor nga Emoform, duke çliruar jonet e fluorit, e bën smaltin më rezistent ndaj sulmit acid-kariogjen të ushtruar nga pllaka bakteriale.

Përdoreni si pastë dhëmbësh të rregullt të paktën 3 herë në ditë pas vakteve kryesore 

Fëmijët deri në 6 vjeç: Përdorni një sasi të vogël pastë dhëmbësh nën mbikëqyrjen e të rritur.ve për të minimizuar gëlltitjen. 

Në rast të marrjes së fluorit nga burime të tjera konsultohuni me dentistin ose mjekun tuaj.