Emoform Active CLX 0.2% * 200 ML

Emoform Active CLX 0.2% * 200 ML

Lekë 1,090.00
Title:  
Shpëlarës goje me përmbajtje Klorheksidine.

200 ml

Emoform Active CLX 0.2% është një shpëlarës goje me 0.2% Klorheksidinë.

Ka një sistem unik kundër ngjyrosjes për të eleminuar kryesisht ngjyrosjen e shkaktuar nga Klorheksidina.
PH është 6.2 për të mbrojtur smaltin e dhëmbëve.

Përdoret për të ndihmuar ne trajtimin e:

  • Ulçerave te gojës;
  • Gingivitit;
  • Periodontitit;
  • Mishrave te tërhequr;
  • Kujdesit pas operacioneve te kavitetit oral;
  • Kariesit.

Për përdorim intensiv - deri në dy javë përdorim pa ndërprerje.
Shpëlajeni gojen me 10 ml, dy herë në ditë për një minutë. Nëse akoma nevojitet trajtim pas dy javësh, bëni një javë pushim dhe më pas përdoreni përsëri pa ndërprerje per dy javë te tjera.
Mos pini kafe, çaj ose verë të kuqe për 30 minuta pas përdorimit.