Energym * 10

Energym * 10

Lekë 2,810.00
Title:  
Suplement ushqimor për rritjen e energjisë dhe vitalitetit.

10 flakone

Energym është një suplement ushqimor, i cili ndihmon në reduktimin e lodhjes dhe rritjen e energjisë, sidomos për personat që kryejnë aktivitet fizik.

Përbërësit kryesorë janë:

  • Ekstrakt Ginseng, i cili redukton lodhjen fizike dhe mendore.
  • Kompleksi i Vitaminave B ndihmon në një mirëfunksionim e sistemit nervor dhe metabolizmin normal energjitik.
  • Ekstrakt Boronice, i cili forcon sitemin imunitar.


Këshillohet përdorimi i 1 ose 2 flakoneve në ditë.

Shiko edhe