Erba Vita Magnesium B6 * 60

Erba Vita Magnesium B6 * 60

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplemenet ushqimor me përmbajtje të magnezit dhe vitaminës B6.

60 tableta

Erba Vita Magnesium B6 është një suplement ushqimor i dobishëm për:

  • Funksionimin korrekt të sistemit nervor dhe funksioneve psikologjike
  • Reduktimin e lodhjes dhe metabolizmin normal të energjisë.
Përbëhet nga Magnez detar Sidemag Sucrosomal dhe 4 burime të tjera të Mg shumë të përthithur, të pasur me Vitaminë B6.

Formulimi sinergjik optimizon dhe nxit përthithjen e tij, si dhe kompenson çdo formë mangësie, në çdo pjesë të trupit.

Rekomandohet të merrni 2 deri në 3 tableta në ditë.

Shiko edhe