Esi aloe fresh crystal mint toothpaste tub*100ml

Esi Aloe Fresh Crystal Mint Toothpaste * 100 ML

Lekë 550.00
Title:  
Paste-xhel dhëmbësh me përmbajtje natyrale të Aloe Verës.

100 ML

Esi Aloe Fresh Crystal Mint Toothpaste është një pastë dhëmbësh me origjinë natyrore dhe ka një veprim të zgjatur.
  • Kombinimi unik i përbërësve aktivë jep një buzëqeshje të freskët dhe me shkëlqim.
  • Gjithashtu parandalon aromën e keqe të gojës.
  • Pasta përmban mikrokristale silici, shumë të mentoluara, të cilat shkrihen plotësisht në gojë duke dhënë një ndjesi intensive dhe të gjatë të freskisë.

Lani dhëmbët tuaj të paktën një minutë pas çdo vakti.