Esi aloe fresh mouthwash fl* 500ml

Esi Aloe Fresh Mouthwash 500ml

Lekë 850.00
Title:  
Shpëlarës i gojës me ekstrakte të Aloe Verës.

500 ML

Shpëlarës goje i formuluar nga një kombinim unik të ekstrakteve natyrale me efekt antibakterial. 
Shpëlarësi redukton gurzat, aromën e keqe të gojës, mbron mishrat e dhëmbëve dhe parandalon kariesin.
Ekstrakti i farave të qitros, propolisi dhe xylitoli evitojnë shumëfishimin bakterial dhe favorizojnë një aromë të freskët të gojës.
Aloe Vera ka veprim qetësues, antiinflamator, antibakterial dhe antiseptik.
-Me shije mente.

Mbushni gjysmën e masës dhe shpëlani gojën për 30 sekonda para ose pas larjes së dhëmbëve. 
Nxirreni solucionin dhe shpëlajeni gojën me ujë.

Shiko edhe