Esi aloe fresh smile for white teeth toothpaste tub*100ml

Esi Aloe Fresh Smile For White Teeth Toothpaste 100ml

Lekë 550.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me efekt zbardhues.

100 ML

Kjo pastë dhëmbësh përmban një kombinim unik të përbërësve natyralë që ndihmojnë në zbardhjen e dhëmbëve dhe shkëlqimin e tyre.
Pasta përmban Karboksimetilkitosan, një substancë që gjatë studimeve të fundit ka treguar se është e dobishme në parandalimin e kariesit dentar.
Xylitoli, një ëmbëlsues natyral jo-kancerogjen nuk lejon që acidet që formohen në gojë të mos gërryejnë smaltin e dhëmbit.
Pasta ka në përmbajtje mikrosfera që përbëhen nga Aloe Vera, e njohur për vetitë e saj rigjeneruese, zbutëse dhe garanton një mirëmbajtje perfekte për dhëmbët. Mikrosferat janë sfera të buta që nuk e dëmtojnë sipërfaqen e dhëmbit.
Lani dhëmbët tuaj të paktën një minutë pas çdo vakti.