ESI Aloedermal Crema Detergente * 200 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Krem pastrues për fytyrën, qafën dhe trupin.

200 ml

ESI Aloedermal Crema Detergente, krem pastrues me bazë Aloe Vera, Vaj Borage, Vaj Bajamesh të ëmbëla, Fitosterole, Vitaminë E.

  • Ideal për pastrimin e përditshëm të lëkurës së fytyrës, qafës dhe trupit.
  • Falë veprimit të tij të butë, mund të përdoret edhe tek fëmijët.
  • I testuar dermatologjikisht.

Rekomandohet përdorimi i përditshëm për pastrimin e lëkurës së fytyrës, qafës dhe trupit.

Shiko edhe