ESI Bio Collagenix Beauty Formula * 10

ESI Bio Collagenix Beauty Formula * 10

Lekë 5,650.00
Title:  
Suplement ushqimor me efekt anti-rrudhë me bazë kolagjen.

10 flakone

ESI Bio Collagenix Beauty Formula është një suplement ushqimor kundër plakjes në formë të lëngshme, i ndarë në flakonë monodozë, i bazuar në Kolagjenin Detar të Hidrolizuar të Tipit I shumë të pastruar në dozë të lartë, Resveratrol, Acid Hialuronik, Vitamin C, Zink, Ekstrakt Manaferrash.

  • Kolagjeni është proteina kryesore e indit lidhës në trupin tonë. Ka shumë lloje të kolagjenit në trupin e njeriut: 75% e lëkurës përbëhet nga kolagjeni i tipit I dhe III, të cilët garantojnë tonin, elasticitetin dhe rezistencën e lëkurës.
  • Kolagjeni i tipit III është lloji i dytë më i bollshëm i kolagjenit në trupin e njeriut, por është i pari që zvogëlohet me moshën. Prandaj, integrimi i tij është shumë i rëndësishëm për të ndihmuar në rikthimin e elasticitetit të lëkurës.
  • Kolagjeni promovon rigjenerimin e qelizave të lëkurës, si edhe parandalon dhe trajton irritimet. Lufton rrudhat, duke ruajtur në nivelet optimale hidratimin e dermës dhe siguron tonalitetin normal të lëkurës, i cili pëson ndryshime me kalimin e moshës.
  • Vitamina C kontribuon në formimin e kolagjenit.
  • Ekstrakti i Manaferrave ka veti antioksidante.
  • Zinku dhe Vitamina C mbrojnë lëkurën nga stresi oksidativ.
  • Resveratroli ka veti antioksidante.
  • Acidi Hialuronik është një substancë humektante, pra që mban ujin në lëkurë duke ruajtur kështu hidratimin e saj në nivele optimale.


Rekomandohet marrja e 1 flakoni në ditë ashtu sic është ose i tretur në ujë, në mbrëmje para gjumit.

Shiko edhe