Esi Cranberry Cyst Proantocianidine Pocket Drink * 16

Lekë 1,540.00
Title:  
Bustina të lëngshme me ekstrakte bimore për mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

16 bustina-40 mg

Suplement ushqimor me bazë ekstraktin e Boronicës së Kuqe, Uva Ursinës, Vergës së Artë dhe Çajit Jeshil.
  • Ekstrakti i Boronicës së Kuqe ndihmon në mirëfunksionimin e rrugëve urinare, drenimin e lëngjeve trupore dhe fluksit urinar.
  • Ekstraktet e Uva Ursinës dhe Vergës së Artë, ndihmojnë në ruajtjen e traktit urinar të shëndetshëm dhe mbrojtjen e organizmit nga agjentët e jashtëm.
  • Çaji jeshil ndihmon në eleminimin e lëngjeve të tepërta të organizmit.
-Produkt i përshtatshëm për veganët.
-Pa gluten.
-Me ëmbëlsues për diabetikët.
Këshillohet të merret një bustinë në ditë pas ushqimit, mund të pihet direkt ose e holluar me ujë.
Në rast infeksioni këshillohen 2-3 bustina në ditë, me shumë ujë.
Nuk rekomandohet të përdoret nga gratë shtatzëna dhe gjatë periudhës së laktacionit.

Shiko edhe