Esi Cranberry Cyst Proantocianidine * 30

Esi Cranberry Cyst Proantocianidine * 30

Lekë 1,420.00
Title:  
Suplement me ekstrakte bimore për mirëmbajtjen e rrugëve urinare.

40 mg

Suplement ushqimor me bazë ekstraktin e Boronicës së Kuqe, Ortosifonit, Uva Ursinës, Vergës së Artë dhe Farave të Qitros.
  • Ekstraktet e Boronicës së Kuqe dhe Ortosifonit, ndihmojnë në mirëfunksionimin e veshkës dhe fluksit urinar.
  • Ekstraktet e Uva Ursinës dhe Vergës së Artë, ndihmojnë në ruajtjen e traktit urinar të shëndetshëm dhe mbrojtjen e organizmit nga agjentët e jashtëm.
  • Farat e Qitros nxitin përgjigjen imunitare të organizmit, rritin funksionin e mëlçisë dhe veshkës dhe bëjnë drenimin e lëngjeve trupore.
Këshillohet të merren 2 tableta në ditë gjatë ushqimit.
Nuk rekomandohet të përdoret nga gratë shtatzëna dhe gjatë periudhës së laktacionit.

Shiko edhe