Esi Donna Life Igiene Intima Lenitivo * 250 ML

Esi Donna Life Igiene Intima Lenitivo * 250 ML

Lekë 950.00
Title:  
Detergjent intim për femra.

250 ml

Esi Donna Life Igiene Intima është një pastrues për higjienën intime, i formuluar me 98% përbërës natyralë, i cili siguron mbrojtjen e duhur për zonat intime.

Ai përmban:

  • Aloe Vera me veti hidratuese dhe qetësuese.
  • Ekstrakt i Pemës së çajit dhe Boronicës së Kuqe për efekt antibakterial dhe antiseptik.

Pastroni zonat e prekura dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe