ESI Donna Life Igiene Intima Fresco * 250 ML

ESI Donna Life Igiene Intima Fresco * 250 ML

Lekë 890.00
Title:  
Detergjent intim për femra.

250 ml

ESI Donna Life Igiene Intima është një pastrues për higjienën intime, i formuluar me 98% përbërës natyralë, i cili siguron mbrojtjen e duhur për zonat intime.

Ai përmban:

  • Aloe Vera me veti hidratuese dhe qetësuese.
  • Falë pranisë së Sherebelës dhe Mentolit jep një ndjesi të këndshme freskie dhe mirëqenieje që zgjat për një kohë të gjatë.

Pastroni zonat e prekura dhe shpëlajeni me ujë të ngrohtë.