ESI GingkoMax * 30

ESI GingkoMax * 30

Lekë 1,030.00
Title:  
Suplement ushqimor, ndihmë për qarkullimin e gjakut, kujtesës dhe funksionit konjitiv.

30 tableta

ESI GingkoMax është një suplement ushqimor që ndihmon në trajtimin e problemeve të Përqendrimit, Kujtesës apo Qarkullimit të gjakut (probleme vaskulare, trombe, edemë...), në sajë të Ekstraktit të Ginkgos.

Kjo do të thotë se vepron duke siguruar një përmirësim të funksioneve të trurit dhe mikroqarkullimit të gjakut. 

Është gjithashtu i përshtatshëm për njerëzit me marramendje ose dhimbje koke.

Këshillohet administrimi i 1 tablete në ditë, para mesditës.

Shiko edhe